Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Lesvos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Lesvos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Lesvos miniguide

Lesvos
Biluthyrning Lesvos

Den grekiska ön Lesbos (Lesvos) ligger norr i Egeiska havet, och har ca 110.000 invånare. Lesvos kallas ofta smaragdine på grund av dess grönskande landskapet.De högsta bergen är Lepetymnos och Olympos – båda är belägna 967 m.

På ön hittar du traditionella byar för människor som vill uppleva ”riktiga” Grekland, och längs kusten finns sandstränder och pittoreska vikar.

Kapitalet i Lesbos ligger på den sydöstra kusten, och kallas Mytilini (Mytilini). Staden har ca. 35.000 invånare med en vacker hamn med en färjförbindelse till andra grekiska destinationer, inklusive Aten, Thessaloniki och Rhodos.

Mytilini har flera turistattraktioner – inklusive ett arkeologiskt museum, flera imponerande kyrkor, ”Liberty” i brons och Mytilini Castle från 1384 – Beläget på en kulle med fin utsikt över staden. Fästningen är nu används för kulturella evenemang.

Andra noterbara städer på ön är Plomari, Molyvos (Mithymna) och Eresos och badorter i Agios Isidoros, Anaxos och Petra.

Flygplatsen i Lesvos – Mytilini International Airport ”Odysseas Elytis” – ligger strax söder om huvudstaden.