Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Limnos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Limnos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Limnos miniguide

Limnos
Biluthyrning Limnos

Ön Lemnos (Limnos) tillhör det administrativa distriktet (prefektur) Lesbos – och är beläget i norra Egeiska havet, mellan Grekland och Turkiet. Den har en yta på 476 km2 och en befolkning på ca. 17.000. Över hälften av befolkningen bor i de två städerna Myrina (ligger på västkusten, är huvudstad och kommersiella centrum) och Moudros (ligger på den östra kusten).

Myrina har en varm och vacker oas, där en av de mest berömda historiska sevärdheter – slottet Kastro – ligger på en kulle. Kastro var först uppfördes 1186 och sedan åter av venetianarna på 1400-talet. Limnos har också en rad intressanta sevärdheter att erbjuda, och det måste vara gamla Polichni – belägen sydost om Limnos – nämns särskilt. Den   hade sin storhetstid under bronsåldern och var troligen förstördes omkring 2000 f.Kr.Kr. Arkeologer har flera perioder av arbete för att avslöja det – och resultaten har dokumenterat att Polichni förmodligen är en av Europas äldsta städer.

Annars erbjuder Limnos fantastiska stränder och pittoreska byar. Ön är ett populärt turistmål, men det är fortfarande inte lika turistigt som många av de andra grekiska öar.

Flygplats Lemnos International Airport ligger mellan städerna Myrina och Moudros.