Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Galway

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Galway inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Galway miniguide

Galway
Biluthyrning Galway

Galway är en stad på Irlands västkust vid Galway Bay. Staden är Irlands fjärde största, är   nära mynningen av Corrib River.Staden har ca 66.000 invånare.

Staden grundades 1400-talet av kung Richard den andra, och var Irlands lång historia i handeln med Spanien och Frankrike. Spanska handeln är fortfarande synliga i stadens arkitektur. Sankt Nikolaus kyrka från 1320 är ett exempel på detta, de äldsta medeltida kyrka som fortfarande används. Även Este Christopher Columbus bör också ha besökt Galway, innan han inledde en resa till Island eller Färöarna. Den har en kompakt stadskärna med många pubar. På sommaren kan du uppleva Galway’s Arts Festival som är berömd för Macnas-parad. Staden har också Galwart stadsmuseum som visar stadens   historia.Galway har en mild, fuktig och tempererat klimat med medeltemperaturen i januari är 6,8 grader och 16 grader i juli.

Galway flygplats ligger sex miles öster om staden vid Carnmore.