Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Reykjavik

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Reykjavik inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Reykjavik miniguide

Reykjavik
Biluthyrning Reykjavik

Reykjavik ligger på västkusten av sagan ön Island, på halvön Seltajarnes med vacker utsikt över bergen.Reykjavik är Islands huvudstad. Vi bor 120.000 invånare (2008), 170.000 med förorter. Staden är landets viktigaste hamnstad och ett centrum för trålfiske.

Reykjaviks rika natur-och kulturupplevelser. Här kan besökarna gå på exkursioner för att se valar, delfiner och lunnefåglar under perioden april till oktober. På vintern är det hundespanntur, snöskoter och forsränning. Det finns goda vandringsleder och fiskemöjligheter här. Ridning är en populär aktivitet bland både turister och lokalbefolkning, och för dem som inte gillar det kan du ta cykeln grepp. Reykjavik, Island är känt för sin geotermiska pooler. Här är Laugardalslaug och Sundlaugarveg, som är stadens största. I Reykjavik finner vi också landets parlament, House of Everything, och Islands största kyrka: Hallgrim kyrkan. Det ligger på en kulle utanför centrum, framför kyrkan står ett monument till Leif Eriksson.

Keflavik internationella flygplats, är Keflavíkurflugvöllur belägen ca. 50 km utanför centrum.