Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Drammen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Drammen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Drammen miniguide

Drammen

Biluthyrning Drammen

Drammen, som har ca. 62.000 invånare (115.000 i huvudstadsregionen), är chef för Drammen Fjord – och är administrativt centrum i syd-norska län Buskerud.Drammen Floden delar staden i två, där Bragernes (med större delen av centrum) ligger i norr, medan Strömsö (inklusive tågstationen) ligger i söder. Upp till 1811 Bragernes och Strömsö två oberoende laddning webbplatser. Drammen inträffade då två ladda områden slogs samman.

Bland stadens sevärdheter måste Drammen Museum nämns. Den har sin huvudsakliga filial i fd nöjespalats Marienlyst (upptagen ca. 1770) i stadsdelen Strömsö.Även Austad gård (från 1807) och Gulskogen varvet (från slutet av 1700-talet) – båda ligger strax utanför staden, som förvaltas av Drammen Museum.

Annars Drammen teater en stor attraktion i staden. Byggnaden invigdes 1870 – och under senare år totalrenoverats efter en stor brand 1993. Det har belönats med Europa Nostra-medaljen för gott restaurering. Stadens hjärta är den gamla Bragernes torv – som i samband med millennieskiftet utsågs Drammens årtusendet.

En attraktion av mycket speciell karaktär av tunneln spiral i Bragernesåsen (byggd 1953). Den slingrar sig sex och en halv gånger runt sin egen axel – innan det går med tanke Spiraltoppen, där det finns en restaurang och ett stort rekreationsområde.

Närmaste internationella flygplats är Oslo flygplats Gardermoen , som ligger ca. 70 km nordost om Drammen.

 

Svenska