Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Elverum

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Elverum inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Elverum miniguide

Elverum
Biluthyrning Elverum

Elverum ligger i den inre delen av den östra regionen – särskilt i Østerdalen i Hedmark län. Befolkningen i själva staden ligger på ca.13.500 (cirka 20.000 i kommunen Elverum) och Elverum har haft stadsrättigheter sedan 1996.

Det norska försvaret har flera militära anläggningar i Elverum området – och den populära kulturen byggt Cube Arena (som inkluderar faciliteter såsom sport-och konsertlokal) har genom ett samarbete mellan militära och det civila samhället i Elverum. Det är också den militära historien som har skapat staden, på grundval av Christian Brothers fästning som byggdes här på 1600-talet. Ruinerna av det är en stor attraktion.

Annars finns det två nationella museer i Elverum: Glomdal (en av de största kulturella och historiska utomhus museer) och den norska Forest Museum.

Det finns också ett par konstgallerier i staden – som Elverum Art Gallery, som öppnade i 2005, är den största.

När det gäller festivaler och evenemang, vänligen Grundsetmartn (en av de äldsta marknader) och Festival i Elverum nämns. Den förra hålls varje år i mars – det senare i augusti.

Närmaste internationella flygplats är Oslo flygplats Gardermoen, som ligger 80 km söder om Elverum.