Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Florø

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Florø inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Florø miniguide

Florø

Biluthyrning Florø

Florø ligger i Sogn og Fjordane län, och är Norges västligaste stad.Fram till 1997 var det också den enda staden i Sogn og Fjordane. Staden status uppnåddes i 1860 – och därmed Florø firar 150-årsjubileum 2010. Staden har för närvarande. 8500 invånare (2009), medan den i hela kommunen (som kallas Flora) 11.500 liv.

Florø framkommit bygger på omfattande sillfisket på 1800-talet, och fisk-industrier och export fortfarande betyder mycket för staden. Det framgår på annan plats som en idyllisk liten stad, som 1998 fått det prestigefyllda ”Miljøby pris.

Det finns ett antal sevärdheter i och runt Florø. Här är den vackra naturen i både höga berg och vackra kusten – och vädret var inte inbjudande till bad, kan du besöka inomhus badanläggning ”Stormfågeln” i centrum.

När det kommer till historiska platser, ett besök på Sjöfartsmuseet rekommenderas – eller en resa till Ausavika, hem till en av de största och mest intressanta hällristningar. Också Kinnakyrkja – en stenkyrka från medeltiden (de äldsta delarna från 1000-talet) på den vackra ön Kinn strax utanför staden – är väl värt ett besök. Ön är en sevärdhet i sig, vars högsta punkt ligger mer än 300 m.   På kinderna sker också Flora kommun största kulturevenemang – Kinnaspelet. Det är en historisk pjäs som kommer att byggas varje år runt 20 Juni under ledning av Sogn og Fjordane Teater.

Flora Airport, som ligger 2 km nordväst om staden, en regional flygplats med reguljära flygningar till Bergen (Flesland) och Oslo (Gardemoen) .

 

Svenska