Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Gjøvik

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Gjøvik inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Gjøvik miniguide

Gjøvik

Biluthyrning Gjøvik

Gjøvik ligger i södra Norge, på västra stranden av Norges största sjö, sjön. Med nästan 30.000 invånare är den största staden i Gjøvik, Oppland län. Den växte upp runt den gamla Gjøvik gården, och staden status uppnåddes 1861. Gjøvik gård (anges i början av 1800-talet på resterna av den medeltida gården Gjøvig) är för närvarande stadens kulturella centrum.

Bland attraktionerna är Gjøvik olympiska Cavern Hall (byggd i samband med vinter-OS i den närbelägna staden Lillehammer 1994) är den största inomhushall i bergen (inklusive ishall, simhall och konserthus).

Annars Gjøvik huvudattraktion den gamla ångaren ”Skibladner” – världens äldsta hjulångare som går i reguljär trafik (utom sommarmånaderna). Det kräver i andra städer runt sjön (Lillehammer, Hamar, Moelv) – och platser Kap, Panengen och konstitutionen. ”Skibladner” används även för chartertrafik, och är också känd under smeknamnet ”befolkningen och den vita svan.” Den byggdes 1856, och kan därmed under 2006 firar sitt 150-årsjubileum.

Andra sevärdheter i Gjøvik: Eiketunet Heritage Museum (friluftsmuseum, beläget på en kulle intill stadens centrum), Science Center Inland (tech besökscenter) och Fastland utomhus (en simbassäng i mitten av staden, med utomhuspool, hopptorn (10 m), barnbassäng, volleybollplan mm).

Närmaste internationella flygplats är Oslo flygplats Gardermoen , som ligger 70 km söder om Gjøvik.

 

Svenska