Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Kongsvinger

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kongsvinger inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kongsvinger miniguide

Kongsvinger

Biluthyrning Kongsvinger

Kongsvinger ligger i Hedmark fylke i sydöstra Norge, och har 17.400 invånare (2009). Ligger på Glomma, som är Norges längsta flod.Kongsvinger, Norge har ett rikt kulturliv och är även en viktig handelsplats för regionen.

Kongsvinger fick stadsrättigheter 1854, och har flera historiska sevärdheter att visa upp. Några av de mest besökta är Wings kyrkan från 1699 (med en altartavla från 1300-talet), och   Övre staden – Kongsvinger äldsta stad hus från 1700 – och 1800-talet.Hela området är ett levande museum, och den övre är Aamodt gård med anor från 1801, som i dag ägs av Kongsvinger Museum. Här kan både Stadsmuseet och samhällen konst deras utställningar. Övre staden arrangerar sommar ”Livet i lägret” – med underhållning, restauranger och marknadsstånd.

En annan sevärdhet i staden är Kongsvinger fästning från 1600-talet, som är öppen för allmänheten. Det finns också en fästning museum med fyra utställningar – där de viktigaste visar militära historia från vikingatiden till idag. Middagar ofta teaterföreställningar och konserter på slottet.

Kvinnors museet är också värt ett besök. Det finns en stor och vacker schweizisk villa från 1857. Museet dokumenterar kvinnors liv och arbete norsk kulturhistoria, och varje sommar är den nya och aktuella ämnen utställningar.

Den närmaste flygplatsen är Oslos flygplats Gardermoen , som ligger 74 km väster om Kongsvinger.

 

Svenska