Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Kristiansund

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kristiansund inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kristiansund miniguide

Kristiansund
Biluthyrning Kristiansund

Kristiansund ligger vid kusten i västra Norge – i fler och Romsdal län – och har ca 20.000 invånare (2007). Staden möter havet på tre öar i Norska kyrkan, den norra kusten och inre – som har en bro samband med varandra.

Kristiansund är en viktig handelsplats för regionen, och besökte dagligen av Coastal Express, som fungerar mellan Bergen och Kirkenes. Port hamnområdet har flera historiska platser och museer från Kristiansund period fiskeriby – inklusive norska Clipfish Museum.

Stadens mest besökta turistattraktioner är Kvalvik Fort – en av de bäst bevarade kust fortet 2 World Fire Museum, varvet museet, Petro Centre – ett naturum där besökare kan läsa mer om oljeindustrin utanför Norges kust, norra kust kyrka, byggd 1914, Arne land Galleri – ett galleri som säljer utställningar av norsk målare, och vattenparken ”Atlanterhavsbadet – en attraktion för hela familjen inklusive vattenrutschbanor, vågbassäng, klättervägg och en jacuzzi.

14 km ut i havet Grip fiskeläget – en ö med smala gator och små pittoreska hus. Du kan också besöka Grip turistattraktion stavkyrka från 1500-talet.

Annars Kristiansund bra köpcentrum med affärer och nattliv samt flera platser. Staden är också känd för sin opera, och har en årlig operafestuke i februari.

Kristiansund flygplats ligger 8 km nordväst om centrum.