Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Kristiansund

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kristiansund inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kristiansund miniguide

Kristiansund

Biluthyrning Kristiansund

Kristiansund ligger vid kusten i västra Norge – i fler och Romsdal län – och har ca 20.000 invånare (2007). Staden möter havet på tre öar i Norska kyrkan, den norra kusten och inre – som har en bro samband med varandra.

Kristiansund är en viktig handelsplats för regionen, och besökte dagligen av Coastal Express, som fungerar mellan Bergen och Kirkenes .Port hamnområdet har flera historiska platser och museer från Kristiansund period fiskeriby – inklusive norska Clipfish Museum.

Stadens mest besökta turistattraktioner är Kvalvik Fort – en av de bäst bevarade kust fortet 2 World Fire Museum, varvet museet, Petro Centre – ett naturum där besökare kan läsa mer om oljeindustrin utanför Norges kust, norra kust kyrka, byggd 1914, Arne land Galleri – ett galleri som säljer utställningar av norsk målare, och vattenparken ”Atlanterhavsbadet – en attraktion för hela familjen inklusive vattenrutschbanor, vågbassäng, klättervägg och en jacuzzi.

14 km ut i havet Grip fiskeläget – en ö med smala gator och små pittoreska hus. Du kan också besöka Grip turistattraktion stavkyrka från 1500-talet.

Annars Kristiansund bra köpcentrum med affärer och nattliv samt flera platser. Staden är också känd för sin opera, och har en årlig operafestuke i februari.

Kristiansund flygplats ligger 8 km nordväst om centrum.

 

Svenska