Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Molde

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Molde inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Molde miniguide

Molde
Biluthyrning Molde

Molde ligger på Romsdal halvön vid floden utlopp i Molde Molde Fjord (som är en del av Romsdal Fjord). Staden har ca 24.800 invånare (2010) och ligger i Møre og Romsdal län i västra Norge.

Molde är en viktig handelsplats för regionen, och i Storgata – stadens huvudgata – finns ett antal butiker.

Snabb väg som trafiken mellan Bergen och Kirkenes anlöper Grand Kaia Molde dagligen.

Molde har ett rikt kulturliv, och några av de mest besökta turistattraktionerna inkluderar Molde rådhuset från 1966, Art Center (med en utställning av målningar av både regionala och nationella konstnärer), Molde katedralen från 1957 och Romsdal Museum (flera avdelningar) – en av de största regionala museerna i Norge. Museet ingår bläddra. Friluftsmuseet på Reknes i Molde (med byggnader från 1600-talet fram till 1900-talet), samt parkeringsplatser och utomhusscen.

Fiske museet är också en turistattraktion. För att komma dit måste du ta färjan från Molde, och resan tar bara 10 minuter.

En av de mest kända attraktioner i Molde är ”Molde Panorama” – bergskedjan kan ses på södra sidan av Romsdal Fjord. Från Varden synvinkel har vacker utsikt över snötäckta toppar 222 delvis, de flesta är över 1000 meter höga.

Stadens flygplats – Molde Airport – flygplatsen ligger 6 km nordost om centrum.