Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Stokmarknes

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Stokmarknes inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Stokmarknes miniguide

Stokmarknes
Biluthyrning Stokmarknes

Stokmarknes ligger i Nordland fylke i distriktet Vesterålen och är administrativt centrum i Hadsel kommun. Stokmarknes har 3100 invånare (2009) och fick stadsrättigheter 2000. Det ligger på den norra sidan av Hadseløya, och har en brygga till fastlandet Børøy Bridge och Hadsel bron.

Viktiga inkomstkällor för Stokmarknes fiskeindustri och turism. Hamnen, som ligger i centrum, den dagliga införsel av Hurtigruten ( Bergen – Kirkenes ).

Turistattraktioner i Stokmarknes är först och främst norra norska naturen och är populär bland fjällvandringarna att Storheia – där du har panoramautsikt över Vesterålen och Lofoten.

Stokmarknes räknas som Coastal födelsestad, ”och piren är den Coastal Express Museum – en utställning av Coastal olika epoker. Den pensionerade fartyg ”M / S Finnmarken är en del av museet, som ligger utanför byggnaden. Den är öppen för allmänheten året runt.

Även Hadsel kyrka från 1824 är värt ett besök – en åttakantig kyrka med en altartavla från 1520.

Stadens regionala flygplats – Stokmarknes flygplats – Skagen, som ligger 8 km nordost om centrum.