Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Tillerbyen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Tillerbyen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Tillerbyen miniguide

Hyrbil Tillerbyen
Biluthyrning Tillerbyen

Tiller, som ligger 11 km söder om Trondheim stad – och planerades på 1980-talet som en lättnad centrum för stadens centrum i Trondheim.Ursprungligen Tiller stad som heter Heimdal staden, eftersom det tillhör Heimdal, som är ett av Trondheims fyra administrativa distrikt.

Tiller stad under de senaste åren blivit mycket längre – och det finns planer för ytterligare expansion de kommande åren – både när det gäller bostäder, kontor, etablering och hotellverksamheten. BI finns också här.

Det som dominerar Tiller i dag, tre stora varuhus. Den största, City Syd, med en yta på 38.000 m2 och innehåller 71 olika butiker. Det är alltså bland de största, och planen är att centrum kommer att växa till dubbel storlek fram till 2020. De andra två butikerna är Tiller marknaden och stormen centrum – båda med över 20 butiker vardera.

Tiller, som ligger vid E6, och närmaste flygplats är Trondheims flygplats – Trondheim flygplats, som ligger 27 kilometer nordost.