Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Salzburg

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Salzburg inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Salzburg miniguide

Salzburg
Biluthyrning Salzburg

Salzburg är den fjärde största staden i Österrike och ligger på gränsen till Tyskland i väst.Staden är huvudstad i Salzburg, och befolkningen var i 2007 mätt drygt 150  000.Salzburg är en gammal stad med kyrkor och sevärdheter från barocken och 1996 den historiska staden som på Unescos lista över världsarv.

Många reser till Salzburg under vintern på grund av Alperna spår, men även på sommaren kommer många av gästerna den charmiga gamla stan. WA Mozart föddes i Salzburg 1756, och i dag är huset där han växte upp ett museum som lockar många besökare. Salzburg anses vara ett centrum för kultur som musik och teater och har sedan medeltiden hölls festivaler och festivaler. Salzburgfestivalen är en världsberömd festival för opera och spelar.

Flygplatsen i Salzburg, WA Mozart flygplats är den näst största flygplatsen i Österrike.Platsen ligger ca 3 km utanför staden.