Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Villach

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Villach inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Villach miniguide

Villach
Biluthyrning Villach

Villach är den näst största staden i Kärnten i Österrike, och i 2007 befolkningen beräknas till nästan 59 000Staden ligger södra delen av landet, en del öster om Österrikes västra arm. Villach är en viktig järnvägsknut med förbindelse till de omedelbara gränsen länderna Italien och Slovenien. Staden nämndes i de källor som redan 878.

Idag finns det många turister som kommer till Villach, delvis på grund av den historiska stadsbild med fantastiska medeltida kyrkorna, utan också för att staden har mycket mer att erbjuda. Villach erbjuder många museer och attraktioner som en docka museum, äventyrsbad och spa och djurparken Affenberg Country Crown. När du besöker Villach bör ta en båttur på den pittoreska floden Drau, eller resa när staden är värd för New Orleans Festival, Festival Summer Time, eller när det hålls karneval.

För dem som reser med flyg måste du bokar resa till Klagenfurt och flygplatsen Klagenfurt Wörthersee internationella flygplats.Klagenfurt ligger ca 40 km från Villach.