Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Iquitos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Iquitos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Iquitos miniguide

Hyrbil Iquitos
Biluthyrning Iquitos

Iquitos (ca 370.000 invånare) är huvudstad i Loreto regionen i det inre av Peru, och det ligger i den peruanska delen av Amazonas regnskog. – Mellan tre floder, Amazonas, Nanay och Itaya.

Det mest speciella med det här staden är att det är världens största ingen bilväg med omvärlden – förutom en 88 km lång lokalvei söder till sina mindre närbelägna staden Nauta. Kommunikation utanför staden är gjort detta antingen med båt eller flyg.

Iquitos är en populär utgångspunkt för olika turer, världens största regnskog – samt utflykter till naturreservat, Pacaya-Sanina. Det finns också båtturer för turister på Amazon och tillflöden ven – inklusive till destinationer i Brasilien.

Arkitektonisk sevärdheter i Iquitos till stadens högsta byggnad – kyrkan på Plaza de Armas – nämns. Casa de Hierro (Järn House ”) – ett hus byggt helt i metall – frammanar en hel del turister uppmärksamhet. Den var designad av Gustave Eifell – annars känd som upphovsmannen till Eiffeltornet i Paris.

Från Iquitos Airport är den reguljära linjerna till den peruanska huvudstaden Lima.