Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bukuresti Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bukuresti Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bukuresti Flygplats miniguide

Hyrbil Bukarest Flygplats
Biluthyrning Bukuresti Flygplats

Henri Coanda International Airport (OTP) är uppkallat efter en rumänsk pilot och ligger 16 kilometer nordväst om Bukaresti. De går mellan flygplatsen och transfer till flygplatsen var 15 Bukaresti minuter och det finns planer på att göra ett direkt samband med centralstationen är 900 meter från flygplatsen och kör direkt till Bukarest.Det finns sex olika biluthyrare på flygplatsen finns Avis, Bayern, Budget, Direct, Dollar och D & W.

4.483.661 passagerare besökte Bukaresti flygplats 2009, som är Rumäniens största flygplats. Det är en viktig flygplats i östra Europa och den viktigaste basen för det nationella flygbolaget Tarom kapet betjänar mer än 30 olika destinationer i Europa och Mellanöstern.Flygplatsen har en nationell och en internationell terminal som är ansluten till varandra med en buss. De flesta låg kostnad reseföretag från B?neasa Airport som ligger 10 km söder om Bukarest.

Bukaresti Airport har vissa restauranger, kaféer och barer, taxfree och butiker som säljer souvenirer och rumänska vin. Andra faciliteter inkluderar en frisör, apotek, bank, post, internetcafé, VIP-lounge och näringsliv. Det finns i gen hotell på flygplatsen, som ligger närmast är Angelo Airport Hotel.