Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Bukarest

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Bukarest inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Bukarest miniguide

Hyrbil Bukarest
Biluthyrning Bukarest

Bukarest är belägen i sydöstra Rumänien, bara 50 km från gränsen mot Bulgarien i söder.Bukarest är huvudstad och största staden i landet med en befolkning på närmare 2 miljoner (2009). Genom staden flyter Dâmbovi?a senare möten Arge? River är en biflod till Donau. Bukarest är landets rikaste stad och är det industriella och kulturella centrum Rumänien.

Bukarest är en modern stad som har mycket att erbjuda. Urban Landskapet präglas av breda gator med många träd och parker samt både nya och gamla byggnader.Den berömda boulevarden Calea Victoriei är d en äldsta gatan i staden och härstammar från 1600-talet.Här kan du se Cantacuzino Palace som byggdes runt 1900 och som i dag inrymmer George Enescu Museum. Det finns många museer i Bukarest, inklusive Cotroceni Palace & Museum, konst museisamlingar, Grigore Antipas Natural History Museum.

Henri Coanda International Airport är den största flygplatsen i Rumänien och ligger ca. 17 km från Bukarest.