Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Timisoara

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Timisoara inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Timisoara miniguide

Hyrbil Timisoara
Biluthyrning Timisoara

Timisoara har ett centralt läge i Rumänien och ligger nära gränsen till Serbien och Ungern i väster.Staden tillhör regionen Banat och är huvudstad i Timis länet. Detta är den största staden i den västra delen av Rumänien och befolkningen var mätt över 310 000 under 2009. Det har varit en uppgörelse där sedan romartiden, men Timisoara nämndes första gången i källor från 1212.

Timisoara har styrts av många länder genom historien, bland turkar, österrikare och serber, och alla har satt sin prägel på arkitekturen. Den romersk-katolska katedralen från 1700-talet är ett bra exempel på österrikisk arkitektur. Barockpalats, också från 1700-talet, inrymmer Museet of Fine Arts, medan Banat är inrymt i ett slott från 1300-talet. I 1884 Timisoara var den första staden i Europa och den andra i världen efter New York för att införa elektrisk belysning.

Traian Vuia International Airport är den näst mest trafikerade flygplatsen i landet och ligger ca. 10 km från Timisoara.