Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Yanbu

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Yanbu inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Yanbu miniguide

Hyrbil Yanbu
Biluthyrning Yanbu

Yanbu officiellt kallas al-Bar, och är centralt beläget på Saudiarabiens västkust. Staden ligger ca. 350 km norr om Jeddah med landets största hamn.Yanbu är den näst största hamnen i Saudiarabien och servering av Medina, belägen cirka 160 km öster om Yanbu.Under 2006 befolkningen mätt på strax över 200.000, och Yanbu har funnits i över 2500 år.

Yanbu är mycket känd för bra dykning förhållanden, och rankas som landets tre bästa ställen att dyka. Här kan du se de korallrev som kör ca 30 meter ner. Tropiska fiskar och barracudor och hajar är några saker man kan uppleva som dykare, och det finns grottor längs klipporna, men det är rekommenderat att inte gå för långt.Staden är en utväg där besökare kan njuta av många grönområden samt tennis och squash.

Det officiella namnet på Yanbu inhemska flygplats är prins Abdul Mohsin Bin Abdul Aziz flygplats och flygplatsen är belägen ca. 7 km utanför staden.