Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Frauenfeld

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Frauenfeld inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Frauenfeld miniguide

Hyrbil Frauenfeld
Biluthyrning Frauenfeld / Photo by Odanata

Frauenfeld (22.000 invånare) är huvudstad i kantonen Thurgau, som ligger i norra Schweiz, ca. 43 km sydväst om Zürich. Plural Språket i staden är tyska.

Frauenfeld är en stad som har lagt ner mycket kreativa mötesplatser för konst och kulturella aktiviteter. Kulturzentrum Eisenwerk håll, till exempel i en övergiven järnbruk – och i dag omfattar anläggningar för teater, konserter och bildkonst.

Utanför staden är det tidigare klostret Kartause Ittingen, som fungerar både som utbildningscenter som inrymmer Thurgau konstmuseum. Komplexet har även en populär restaurang.

Annars Frauenfeld känd framför allt för internationella rock och hip-hop festival-Openair Frauenfeld, som har hålls här varje år sedan 1985. Här, många världsberömda artister utföra, och årligen finns cirka 100.000 personer som besöker festivalen.

Den närmaste flygplatsen är Flughafen Zürich, som är detn största flygplatsen i Schweiz.