Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Kiruna

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kiruna inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kiruna miniguide

Hyrbil Kiruna

Biluthyrning Kiruna

Kiruna (18 100 invånare år 2006) ligger i norra Sverige , och tillhör Norrbottens län.Det är ett typiskt gruvsamhälle, som ligger mellan bergen och Loussavaarra Kiirunavaara. Sveriges högsta berg – Kebnekaise (2104 m) – som ligger 85 km från Kiruna.

Året runt kan du få en guidad tur i världens största underjordiska järnmalmsgruva – LKAB Info Mine i Kiruna. Gruvan är fortfarande i drift och en av de viktigaste inkomstkällorna.

Kiruna har ett subarktiskt klimat med snö och kyla på vintern – göra staden en bra vinter destination. Besök i staden under sommaren, kan du uppleva midnattssolen.

17 km utanför staden ICEHOTEL, som är en av Sveriges mest kända sevärdheter. Här är den nya isen Hotellet är byggt varje vinter, som välkomnar övernattande gäster från december till april. Hotellet har två restauranger, och är känd för sina konstnärliga is interiör.

Kiruna kyrka från 1909 är också en populär attraktion i staden. Kyrkan är inspirerad av den samiska tält-liknande byggnader och har fått flera utmärkelser för sin vackra arkitektur.

Es Range Space Center ligger 45 km utanför staden och en raketuppskjutning bas och ett besökscenter. Platsen är öppen från juli till augusti och är en stor turistattraktion för rymden entusiaster.

Kiruna flygplats ligger 9 km utanför centrum och är den nordligaste flygplatsen i Sverige.

Svenska