Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Örnsköldsvik

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Örnsköldsvik inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Örnsköldsvik miniguide

Hyrbil Örnsköldsvik

Biluthyrning Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en hamnstad med vackra öar i Bottniska viken, särskilt i Västernorrlands län. Den har ca. 29.000 invånare, blev och en stad så sent som 1894. Det är dock funnit arkeologiska belägg för att människor levde här redan under bronsåldern.

Örnsköldsvik är känd som en idrettsby – och Sveriges mest kända ishockey, har MODO Hockey sin bas här. De spelar sina hemmamatcher i den nya Fjellräven Center, som ligger i hamnområdet, som också vid platsen för större konserter och andra kulturevenemang.

De flesta av Örnsköldsvik har någon anknytning till sport – främst olika former av vintersport. Det är en stor Skyttis plats inomhus hall för både innebandy som curling.Dessutom utomhusanläggningar här inkluderar i form av vackra skidspår på vintern.   Annars Skyttis arena för den stora massan Örnexpo, som hålls varje vår, och där en rad kända artister uppträda.   Dessutom har staden stora backar för backhoppning och alpin skidåkning.

Den regionala flygplatsen Örnsköldsvik flygplats, belägen 25 km norr om Centrum – har regelbundna linjer till Stockholm (Arlanda) och Kiruna.

Svenska