Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Caracas

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Caracas inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Caracas miniguide

Hyrbil Caracas

Biluthyrning Caracas

Caracas är huvudstad i Venezuela – och är ett tätbefolkat stad med 1,7 miljoner invånare (3,6 miljoner, förorter är de ingår).Caracas ligger norra delen av landet, 1000 meter över havet – och ca. 12 km söder om Karibiska havet, där vi finner huvudstadens hamn, Let Guaira.

Det var spanjorerna som grundade Caracas i 1567, men av en stor jordbävning i 1812, de flesta byggnaderna från stadens tidigaste historia förstöras. Caracas katedral, byggd 1594, har däremot – och det är nu huvudstadens främsta attraktionen. Mycket av den ombyggda staden representerar ett annat neoklassisk stil.

Andra populära attraktioner till den nationella mausoleet Panthéon nämns. Det är inspirerat av motsvarande strukturer i Rom och Paris – och byggdes 1874 över ruinerna av en gammal kyrka, som förstördes 1812 jordbävning.Även den rekonstruerade barndomshem nationell hjälte Simón Bolívar (1783-1830) är bland de mest populära destinationerna.

Den internationella flygplatsen, är Aeropuerto Internacional de Maiquetía Simón Bolívar ligger vid kuststaden Maiquetía, ca. 30 km nordväst om Caracas.

 

Svenska