Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Caracas

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Caracas inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Caracas miniguide

Hyrbil Caracas
Biluthyrning Caracas

Caracas är huvudstad i Venezuela – och är ett tätbefolkat stad med 1,7 miljoner invånare (3,6 miljoner, förorter är de ingår).Caracas ligger norra delen av landet, 1000 meter över havet – och ca. 12 km söder om Karibiska havet, där vi finner huvudstadens hamn, Let Guaira.

Det var spanjorerna som grundade Caracas i 1567, men av en stor jordbävning i 1812, de flesta byggnaderna från stadens tidigaste historia förstöras. Caracas katedral, byggd 1594, har däremot – och det är nu huvudstadens främsta attraktionen. Mycket av den ombyggda staden representerar ett annat neoklassisk stil.

Andra populära attraktioner till den nationella mausoleet Panthéon nämns. Det är inspirerat av motsvarande strukturer i Rom och Paris – och byggdes 1874 över ruinerna av en gammal kyrka, som förstördes 1812 jordbävning.Även den rekonstruerade barndomshem nationell hjälte Simón Bolívar (1783-1830) är bland de mest populära destinationerna.

Den internationella flygplatsen, är Aeropuerto Internacional de Maiquetía Simón Bolívar ligger vid kuststaden Maiquetía, ca. 30 km nordväst om Caracas.