Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Cardiff

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Cardiff inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Cardiff miniguide

Hyrbil Cardiff
Biluthyrning Cardiff

Cardiff är huvudstaden och största staden i Wales, och har 325.000 invånare (2008).Den ligger i grevskapet Glamorgan i södra Wales – nära kusten i Bristol Channel.Cirka 1 km från centrum Cardiff Bay – stadens hamnområde.

Cardiff är Wales viktigaste kommersiella centrum, och har även många kulturella institutioner och idrottsarenor. Cardiff har ett kompakt centrum med en blandning av historiska byggnader, och nyskapande arkitektur.

Några av de mest besökta sevärdheterna i staden är Cardiff Castle från viktorianska tiden, Castell Coch (”Red Castle”) från 1870-talet, Nationalmuseum Cardiff – där du kan se en konstutställning med verk avMonet, Rodin och Picasso samt Wales Millennium Centre – öppnades 2004 och är en kulturell milstolpe och centrum för scenkonst.

I övrigt har staden många konstgallerier, musikställen, parker och rekreationsområden och ett pulserande nattliv med pubar, barer och nattklubbar. Cardiff är även känd för sina utmärkta shoppingmöjligheter, och har både små butiker och stora varuhus.

Cardiff International Airport ligger 20 km sydväst om stadens centrum och är den enda större flygplats i Wales.