Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Swansea

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Swansea inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Swansea miniguide

Hyrbil Swansea
Biluthyrning Swansea

De kustnära staden Swansea ligger på Bristol Channel i South Wales – strax öster om Gowerhalvøya i grevskapet Glamorgan.Swansea är Wales näst största stad efter huvudstaden Cardiff, med cirka 230.000 invånare (2007).

Swansea centrum var kraftigt skadad av bomber under 2 Världskriget, och har därför några historiska byggnader. En av de överlevande byggnader ingår Guildhall – ett byggnadskomplex i vit sten från 1934 – som för närvarande hus stadshuset, bland annat.

Ruinerna av Swansea slott från 1200-talet, stadens stora historiska turistattraktion.

I centrum finns flera kapell och kyrkor, teatern från 1897, konstgallerier, affärer, saluhall, restauranger, pubar och nattklubbar.

Swansea Bay har 18 km kust, och på detta område är en marina, flera stränder, cykelvägar, parker, golfbanor och olika museer.National Waterfront Museum är värt ett besök – ett hembygdsmuseum med intressanta utställningar.

Strax väster om Swansea Bay är den tidigare fiskebyn mumlar, som är känt för att vara ett populärt turistmål. Mumlar är känt för sin vackra kusten och dess stränder.

Den närmaste flygplatsen är Cardiff International Airport, som ligger 71 km öster om Swansea.