Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mechelen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mechelen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mechelen miniguide

Hyrbil Mechelen
Biluthyrning Mechelen

Befolkningen i den belgiska staden Mechelen under 2009 uppskattades till över 81 000 inom stadens gränser, medan siffran frånräknat det omgivande områdena mättes till nästan 325 000Mechelen är belägen i provinsen Antwerpen ligger i norr i centrala Belgien, nära floden Dijle.Mechelen ligger ca 25 km sydväst om staden Antwerpen och ca. 25 km nordost om huvudstaden Bryssel .

Grundades i början av medeltiden och som många andra belgiska städer i Mechelen utmärkte hans ålderdom, med sina smala gator och historiska byggnader. Det är inte mycket trafik genom stadskärnan, vilket ger en utmärkt bas för shopping och sightseeing. Mechelen kännetecknas ofta av den magnifika torn av St Rumbolds. Tornet skulle vara ännu högre, men byggandet avbröts på 1500-talet på grund av bristande ekonomi.

Mechelen har ingen flygplats, men de flesta resor till Bryssels internationella flygplats ligger 25 km bort.Den går både bussar och tåg till och från Mechelen hela dagen.