Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Mariehamn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mariehamn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mariehamn miniguide

Hyrbil Mariehamn

Biluthyrning Mariehamn

Mariehamn (finska: Mariehamn) är huvudstad i Ålands skärgård, som ligger i Östersjön, strax utanför den sydvästra kusten i det finska fastlandet. Det har varit – och är fortfarande – en maritim stad, vilket även präglar attraktioner den har att erbjuda. Mariehamn har ca. 11.000 invånare – det vill säga nästan hälften av den åländska befolkningen bor här.

Åland är ett hundra procent svenska språkgemenskapen, och är alla starkt påverkade av den svenska kulturen. Skärgården är en självstyrande funktioner i Republiken Finland – och har sin egen flagga.

Många av de sevärdheter i Mariehamn i hamnområdet. I Österhamnen hittar vi Sjökvarteret med sina skjul rödmålade miljö – och en populär varv museum. I Västerhamnen kan besöka Gamla Skämt hus och museum fartyget ”Pommern”, vilket är en över 100 år gammal stål bark. Detta är också färjehamnen, som har en färjeförbindelsen passagerare med Stockholm i Sverige , Åbo (Åbo) och Helsingfors (Helsingfors) i Finland – samt Tallinn i Estland .

Andra attraktioner i Mariehamn, är följande nämnas: Parks Lilla Holmen och Badhusparken – och Mariebad, ett bad institution som inkluderar en swimmingpool, ”Äventyrsbad” för barn och utomhus strand.

Åland har en egen flygplats – Mariehamns flygplats – som ligger 3 km från Mariehamn centrum.

 

Svenska