Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mariehamn

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mariehamn inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mariehamn miniguide

Hyrbil Mariehamn
Biluthyrning Mariehamn

Mariehamn (finska: Mariehamn) är huvudstad i Ålands skärgård, som ligger i Östersjön, strax utanför den sydvästra kusten i det finska fastlandet. Det har varit – och är fortfarande – en maritim stad, vilket även präglar attraktioner den har att erbjuda. Mariehamn har ca. 11.000 invånare – det vill säga nästan hälften av den åländska befolkningen bor här.

Åland är ett hundra procent svenska språkgemenskapen, och är alla starkt påverkade av den svenska kulturen. Skärgården är en självstyrande funktioner i Republiken Finland – och har sin egen flagga.

Många av de sevärdheter i Mariehamn i hamnområdet. I Österhamnen hittar vi Sjökvarteret med sina skjul rödmålade miljö – och en populär varv museum. I Västerhamnen kan besöka Gamla Skämt hus och museum fartyget ”Pommern”, vilket är en över 100 år gammal stål bark. Detta är också färjehamnen, som har en färjeförbindelsen passagerare med Stockholm i SverigeÅbo (Åbo) och Helsingfors (Helsingfors) i Finland – samt Tallinn i Estland.

Andra attraktioner i Mariehamn, är följande nämnas: Parks Lilla Holmen och Badhusparken – och Mariebad, ett bad institution som inkluderar en swimmingpool, ”Äventyrsbad” för barn och utomhus strand.

Åland har en egen flygplats – Mariehamns flygplats – som ligger 3 km från Mariehamn centrum.