Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Hersonissos

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Hersonissos inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Hersonissos miniguide

Hersonissos
Biluthyrning Hersonissos

Hersonissos (Chersonisos) är en liten stad med ca. 9.000 invånare, ligger på Kretas nordkust ca. 25 km öster om öns huvudstad, Heraklion. Ända sedan antiken har det varit en viktig hamn här, men i dag Hersonissos är först och främst en modern turistort. Även om vissa av de boende är engagerade i jordbruk och fiske, är den viktigaste industrin är turism på det sättet.

Det finns få spår kvar i staden under de senaste kulturen. De måste i allmänhet erfarenhet på annat håll på Kreta. Några rester finns kvar – bland annat en intressant pyramidformad romersk fontän i centrum av staden, och ruinerna av en tidig kristen basilika på en klippa nära hamnen.

När det gäller områden av sent datum, följande är de nämnda: Aqua World Aquarium, som förutom att fiska också har en samling av reptiler från den lokala faunan – och vuxit Lychnostatis Museum, vilka handlingar de olika sorterna av kretensiska folkkultur.Annars, främst Hersonissos känd för sina vackra stränder – och stadens livliga nattliv. Det finns barer, pubar och diskotek i rad.

Den närmaste flygplatsen är den internationella flygplatsen i huvudstaden Iraklion – Nikos Kazantzakis.