Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Kerry

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Kerry inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Kerry miniguide

Kerry

Biluthyrning Kerry

Kerry (Kerry County) är ett grevskap helt sydvästra Irland – särskilt i provinsen Munster.Den täcker en yta på 4.746 km2 och har en sammanlagd befolkning på ca.140.000 (2007). Omkring 25.000 av invånarna bor i länet säte Tralee , som också är den största staden i länet.

Tralee grundades på 1200-talet och hade en central ställning när Kerry blev ett självständigt län 1606. The Dingle Peninsula är där de börjar – och är ett stort turistmål.Här kan du besöka Irlands största äventyrsbad – Aqua Dome – eller en kan till exempel minska med Kerry County Museum. I Tralee är också den nationella folk teatern Siamsa däck.

Landskapet i Kerry är mycket vegetasjonsrik och vacker, med ett antal vikar och halvöar längs kusten. Dingle Peninsula är en del av Killarney National Park, som även omfattar Killarney sjöarna och dess omgivningar.

15 kilometer utanför kusten finns det flera öar, den mest kända är den branta ön Skellig Michael (iriska: Sceilig Mhichíl). Det var mer än 600 år i centrum för en tempelorden, och det finns ett kloster från år 588 e.Kr.Kr. i en brant klippvägg på ön. Klostret är listat på UNESCO: s världsarvslista. För att komma dit från stranden, måste du klättra 620 steg. Hela ön och grannön Little Skellig, har också status som naturreservat.

Flygplatsen är Kerry Airport som ligger i länet, har regelbundna flygningar till Dublin , London och vissa destinationer på den europeiska kontinenten.

 

Svenska