Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Borgarnes

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Borgarnes inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Borgarnes miniguide

Borgarnes
Biluthyrning Borgarnes

Borgarnes är en stad på en halvö på Borgarfjörður på Island, 60 kilometer norr om huvudstaden Reykjavik. Borgarnes är centrum för Borgarbyggð kommun. Under 2009 befolkningen var ca. 2.000 invånare här. Borgarnes har vägförbindelser till resten av landet genom Islands näst största bro: Borgarfjardarbru.

Borgarnes nämndes första gången i Skallagrimssons Egils saga, men staden var då Digranes. Egils far Skallagrim Kvedlulfssons är gravhög ligger i Borgarnes centrum. Egil var själv en före detta ägare av gården Borg. På kyrkans plats Borg en Myru utanför centrum står en skulptur av Egill Grimsson. Den är gjord av skulptören Asmundur Sveinsson. Borgarnes erbjuder flera konst, natur-och kulturhistoriska platser och dess omgivningar. Staden har konst museum, natur-och kulturhistoria.Borgarnes har också en golfklubba.

Den närmaste flygplatsen är Keflaviks flygplats i Reykjavik, 69 miles away.