Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Mosjøen

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Mosjøen inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Mosjøen miniguide

Mosjøen
Biluthyrning Mosjøen

Mosjøen är en stad i Nordland fylke, som ligger i toppen av Vefsnfjord i Vefsn kommun kommun i Norge. Staden har ca 10.000 invånare (2010), och är en del av regionen och landskapet Helgeland. Mosjøen fick stadsrättigheter 1875, och är idag ett viktigt kommersiellt centrum och transport nav för regionen.

Floderna och Skjerva Vefsna flyter genom staden, och Mosjoen också vid foten av Øyfjell (818 m). Berget används ofta av turister och lokalbefolkning för vandring, och det finns leder upp till röset på toppen.

En av de största attraktionerna i den pittoreska Mosjøen Sjøgata i mitten, med sina trähus från 1800-talet. Andra turistattraktioner är Dolstad kyrka från 1735, är Helgeland Museum vid Jacobsen Wharf i Sjøgata (ett hembygdsmuseum med permanenta och växlande tematiska utställningar) och Vefsn kommun Bygdesamling på Dolstad – en gård omgiven av gamla byggnader där den äldsta 300 år gamla och stadsparken med en paviljong.

Mosjoen har också ett rikt kulturliv, särskilt i musik och hantverk.

Nordlandsbanen och E6 passerar Mosjoen, och stadens flygplats – Mosjøen Airport – flygplatsen ligger 5 km söder om centrum. Härifrån går enligt planerna innehållaTromsö och Trondheim.