Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Poznan Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Poznan Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Poznan Flygplats miniguide

Hyrbil Poznan Flygplats
Biluthyrning Poznan Flygplats

Pozna? ?awica Airport (POZ) ligger 5 km väster om Poznan. Det finns bra bussförbindelse mellan flygplatsen och centrum. Den biluthyrningsföretag som är representerade är Hertz, Europcar, Si XT, Avis, Budget och Alamo.

1.274.679 passagerare besökte Poznan Airport under 2008. Den invigdes 1913 och är därmed en av de äldsta flygplatser i Polen. Flygplatsens nya terminal stod färdig 2001 och har en vacker och modern design. Från Poznan är den direkta flygförbindelser till flera städer i runt 10 olika länder i Europa, charter gå först och främst tillGrekland. Den viktigaste grunden för Wizz Air.

Poznan Airport har ett café och restaurang och ett bra val för den som vill handla. Andra faciliteter inkluderar bankomater, resebyrå, baby / Familjerum, businesscenter och VIP-lounge. Det finns inga hotell på flygplatsen.

Rzeszow är en stad i sydöstra Polen, 150 kilometer öster om Krakow. 159.000 invånare (2004) bor i Rzeszow vid floden Wislok.