Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Aberdeen Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Aberdeen Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Aberdeen Flygplats miniguide

Aberdeen Flygplats
Biluthyrning Aberdeen Flygplats

Aberdeen Airport (ABZ) ligger ca 10 miles från Aberdeen, och är den 2 största flygplatsen i Skottland. Det finns flera bussar mellan Aberdeen och flygplatsen och en järnvägsstation är en kort taxiresa från flygplatsen. De som erbjuder biluthyrning Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National och Alamo

3.290.920 passagerare stannade på Aberdeen Airport under 2008. En halv miljon av dessa var passagerare på väg till Nordsjön i samband med olje-och gasindustrin. I genomsnitt finns det ungefär 24 flyg dagligen till London som är den mest populära destinationen.Nummer två på listan är Amsterdam och Stavanger är den tredje mest populära destinationen.Aberdeen Airport trafikeras av 20 olika flygbolag.

Flygplatsen har ett bra utbud av butiker, kaféer, barer och restauranger. Bland de anläggningar som är trådlöst internet och ATM. Det finns flera hotell i närheten, en av dem är Aberdeen Airport Thistle Hotel har ett business center.