Hyrbil Glasgow

Jämför 1 200 leverantörer och spara upp till 70 % på biluthyrning

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanterat låga priser

tick-2 Inklusive försäkring och skatt

tick-2 Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm

Biluthyrning Glasgow

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Glasgow inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Glasgow miniguide

Glasgow

Biluthyrning Glasgow

Glasgow ligger i södra Skottland , nära floden Clyde.Det finns ca 30 km till mynningen i norra Atlanten väster om Storbritannien. Glasgow nämndes första gången i källorna i 1100-talet och var under 1960-talet, Europas fjärde största stad. Sen sjönk befolkningen och i dag är antalet drygt 580, 000 (2006). För att göra detta, dock Glasgow till Skottlands största och Storbritanniens tredje största stad.

I Glasgow finns det flera historiska byggnader, men de flesta härstammar från 1800-talet när staden utvidgades under industrialiseringen. En av stadens äldre byggnader är University of Glasgow från 1451. Byggande av St Mungo’s Cathedral inleddes på 1200-talet och är idag en välkänd attraktion. Glasgow har också många parker, varav de äldsta går tillbaka till 1400-talet. Världens första Religion är inrymt här, tillsammans med en mängd andra utställningar och museer.

Besökare kan ta ett flyg till Glasgow International Airport är belägen ca. 11 km väster om staden.Flygplatsen var den näst mest trafikerade i Skottland 2008.