Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Glasgow Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Glasgow Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Glasgow Flygplats miniguide

Glasgow Flygplats
Biluthyrning Glasgow Flygplats

Glasgow International Airport (GLA) ligger 11 km väster om Glasgow .Det är den näst största flygplatsen i Skottland .Det finns regelbundna bussar mellan flygplatsen och Glasgow och en station 3 km från flygplatsen. De företag som erbjuder biluthyrning Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National och Alamo.

Under 2009 användes 7.255.000 passagerare flygplatsen. Glasgow Airport är den viktigaste utgångspunkten för Loganair och EasyJet. Under 2008, de fem mest populära internationella destinationer Amsterdam, Teneriffa, Palma, Alicante och Dubai .Glasgow är också en annan flygplats som i första hand tjänar lågprisbolag, Glasgow Prestwick Airport.

Glasgow flygplats har ett bra urval av butiker med skattefria, kaféer, barer och restauranger. Bland de anläggningar som är trådlöst internet, möjligheter till massage, kontanter, lekrum, apotek och affärscentrum. Det finns tre olika hotell på flygplatsen, det är Holiday Inn Glasgow Airport, Express by Holiday Inn och Premier Inn.