Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Szeged

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Szeged inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Szeged miniguide

Hyrbil Szeged

Biluthyrning Szeged

Szeged (serbiska: Segedin, rumänska: Seghedin) är beläget i den sydöstra delen av Ungern – bara 15 km norr om gränsen till Serbien, 20 km nordväst om gränsen tillRumänien .Staden har ca. 165.000 invånare är landets fjärde största stad. Det är också administrativt centrum i distriktet Csongréd.

Szeged har ett fint läge vid sammanflödet av Tisza och Maro flöden tillsammans, och det är ofta kallas ”Sunshine City” på grund av de många soliga dagar kan du se här. Szeged historia sträcker sig långt tillbaka i medeltiden, och nämns första gången med sitt nuvarande namn 1183.

Bland de många attraktionerna är de vackra Széchenyi torget i staden med gröna ytor och fontäner – och den stora salen i jugendstil. Även Domplassen (Cathedral Square) är en populär mötesplats. Här är den imponerande votive kyrkan – en basilika med flera torn och rika dekorationer – liksom stadens Pantheon, där 90 av kända ungrare är begravda. Domplassen påminner om den berömda Markusplatsen i Venedig , och varje sommar spelar en stor teater i naturen här.

En av Szeged mest kända kulturpersonligheter, var författaren Ferenc Mora (1879-1934), också under många år chef för stadens kombinerade bibliotek och museum.Det står så i dagarna Mora Ferenc Muzeum, och har sedan 1899 bott i fashionabla ”Folk Kultur Palace”, en monumental byggnad i antik stil.

Närmaste internationella flygplats är Budapest Ferihegy Flygplats ( Budapest och landets viktigaste flygplats).Den ligger 170 kilometer nordväst om Szegy

 

Svenska