Spara upp till 70 % på biluthyrning

Vi söker efter bästa pris på hyrbil från 1 600 olika företag

tick-2Garanterat låga priser

tick-2Inklusive försäkring och skatt

tick-2Inga dolda avgifter

tick-2 Fri körsträcka på de flesta destinationer

tick-2 Inga kreditkortskostnader

tick-2 24-timmars kundservice

Vi fick en helt ny bil i Barcelona. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående när vi anlände.
Marita Lidholm
Jag kommer definitivt använda den här tjänsten igen. Representanterna på Gran Canaria var vänliga. Blev inte lurade på bensinen när vi hyrde genom Europcar.
Gunilla Andersson
Hyrbilguiden.se erbjöd det bästa priset på hyrbil i Nice. Jag fick en bil från Alamo som var i utmärkt skick.
Ulf Lundgren
Bilen vi fick (Mercedes C-klass) var bättre än förväntat. Jag kommer hyra från den här webbsidan igen.
Johan Olsson
Hyrde en bil i Alicante, Spanien. Bra service och väldigt hjälpsam personal. Jag skulle definitivt hyra härifrån igen
Sandra Synnergren

Biluthyrning Piteå

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Piteå inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Piteå miniguide

Hyrbil Piteå

Biluthyrning Piteå – Foto: © Ricborge

Piteå ligger vid Bottniska viken, långt norr om Sverige – i Norrbottens län.Den har haft stadsrättigheter sedan 1621 – och är idag den viktigaste turiststaden i Norrbotten.Det är både för att det är en naturlig utgångspunkt för utflykter till andra delar av Norrbotten, och själva staden också har mycket att erbjuda – särskilt av fritidsaktiviteter.

Det finns många möjligheter för utomhusaktiviteter – sommar som vinter – i och runt Piteå. Det är förmodligen den mest turister kommer hit under sommaren och sedan den fantastiska skärgården ett mycket populärt turistmål. Flera av öarna i skärgården erbjuder boende alternativ.

10 km sydväst om Piteå Pite Havsbad är, där det finns simning och utomhus som inomhus. Dessutom kan ett besök här Akva upplevelsecentrum.

Det finns annars ett antal stora parker och naturreservat i Piteå området. Badhusparken i Strömsund kanalen i centrum är stadens största park – och lite utanför staden kan du besöka ekologiska naturpark Ekopark Rosfors.

Staden Öjebyn (som är den gamla namnet på Piteå) innehåller flera historiska attraktioner. Detta var den ursprungliga centrum och området Öjeby Kyrkstad och Kyrkstadsmuseum kan presentera en gammal, äkta träarkitektur

Närmaste flygplats är Luleå Airport , som ligger ca. 60 km norr om Piteå.

 

Svenska