Hyrbil Stavanger Sola Flygplats

Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Stavanger Sola Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Stavanger Sola Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Stavanger Sola Flygplats miniguide

Hyrbil Stavanger Sola Flygplats
Biluthyrning Stavanger Sola Flygplats

Stavanger flygplats Sola (SVG) ligger i Sola kommun, 15 km sydväst om Stavanger. Det finns en buss mellan flygplatsen och Stavanger. Bilen företag finns representerade på flygplatsen, Hertz, Europcar, Sixt, Avis och Budget. Välj nära till terminalbyggnaden.

I 3742, 153 passagerare under 2008, Stavanger flygplats Sola Norges tredje största flygplats.Solen invigdes 1937 och var Europas näst fast kåpan på banan. Från Stavanger flygplats kan flyga till 44 olika destinationer, varav nio är nationella och 35 är internationella. Några populära destinationer från flygplatsen är OsloBergen,KretaLondonPisa och Rom. Det har också betydande helikoptertrafik till och från oljeplattformar i Nordsjön. Avståndet till flygplatsen är att expandera.

Stavanger flygplats, har Sola ett mycket bra utbud av restauranger, en av dem är Preikestolen Cafe beläget i 3. våningen med underbar utsikt och fantastisk design. Den skattefria, trådlöst internet, mötesrum och ATM. I augusti 2009 öppnade Rica Airport Hotel Stavanger, som ligger nära terminalbyggnaden.