Vi söker efter bästa pris på biluthyrning från 1 600 olika företag

Varför hyra bil hos oss?

Garanterat låga priser

Fri körsträcka på de flesta destinationer

Inklusive försäkring och skatt

24-timmars kundservice

Ingen kredittkortgebyrer

Inga dolda avgifter

Biluthyrning Edinburgh Flygplats

Hyrbilguiden.se jämför priser från många hyrbilsföretag och hittar bästa pris på biluthyrning. Alla priser på hyrbil i Edinburgh Flygplats inkluderar nödvändiga försäkringar och fri körsträcka.

Edinburgh Flygplats miniguide

Edinburgh Flygplats
Biluthyrning Edinburgh Flygplats

Edinburgh Airport (EDI) ligger 10 km väster om Edinburgh .Det är den största flygplatsen i Skottland .Det bästa sättet att resa mellan Edinburgh och flygplatsen är med buss som går varje 10 minuter. De företag som erbjuder biluthyrning Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National och Alamo.

Edinburgh Airport serveras 9.006.702 passagerare under 2008.De fem mest populära internationella destinationerna är Amsterdam, Dublin, Paris, Frankfurt och New York .Flygplatsen är en hubb för easyJet, Ryanair, Flybe och Monarch, med 40 olika flygbolag som flyger till och från flygplatsen.

Edinburgh Airport har ett mycket bra utbud av restauranger, kaféer och affärer. Den har också ett galleri utställning av några av de bästa artisterna i Skottland. Andra faciliteter inkluderar trådlöst internet, ATM och affärscentrum. Hotell i närheten är Hilton Edinburgh Airport Hotel och Quality Hotel.